Bananenbrood met kaneelcrumble

WNBCOPjpoeidjvlkNx ln%LNXlkNgjjjglqkjsdl

sdcvnSDGVKJNWMLDKBGLncbmNMsnnnldkjNVKJWNBFNNMJNSBJMejrjgjskdjflkjlsdfjejg

kjvsnJEDSMJLGVGMwsljndGMLJNGJN

jsdGVKJKJJKJKSDKJVFOZEJOIRHLJKMKXNBLLJDJjglkjsiowjoetlkjwmljdklvljhlgjhoirepeohrg

Bananenbrood met kaneelcrumble

1 cake


Voorbereiding: 15 min

Oven: 40 min


Ingrediënten

  • 4 (kleine) overrijpe bananen (of 3 grote)
  • 250 g tarwebloem
  • 1 zakje bakpoeder
  • 150 g donkerbruine kandijsuiker
  • 3 eieren
  • 150 g olie
  • 2 el kristalsuiker
  • 1 tl kaneelpoeder


Bereiding

sdovopdvj Npkjwcxb IPVsdKJBNk nkjxnvOJnlkjss
cFOJKJndBJLNWCNBLnC¨BOsdoHGVJSncL¨VJN


Reactie schrijven

Commentaren: 0